Terapijske priče
Kako pričanjem priča rješavati dječje strahove i teškoće?

koristiti i u terapijske svrhe?

Sljeđenjem pravila započinjanja priče, razrađivanja radnje i glavnih junaka te pažljivim odabirom vrste raspleta i završetka svaka priča može potaknuti korištenje mašte, simbola i metafora te poslužiti u prenošenju ideja i razradi specifičnih teškoća i strahova koji su sastavni dio svakog djetinjstva i procesa odrastanja.

Svaku priču možemo „prekrojiti“ prema specifičnim potrebama djeteta i situacije u kojoj se nalazi, slijeđenjem terapijskih principa koji su utemeljeni na postojećim spoznajama i teorijama.

Na edukaciji ćete se upoznati s osnovnim principima sastavljanja novih terapijskih priča, ali i „prekrojavanja“ postojećih uvriježenih priča koje su sastavni dio svakog djetinjstva. Uz vježbe sastavljanja priče iz slika, iz zadanih pojmova ili na osnovi zadanog uvoda naučit ćete osnovne principe izrade i korištenja priča, s posebnim naglaskom na pitanje – Što nakon priče?

Termin

13.11.2017

Mjesto održavanja

Miramarska cesta 105, Zagreb

Trajanje

Predavač(i)

mr. spec. Marta Benko, klinički psiholog

Dodatne informacije

Edukacija je namijenjena psiholozima, dječjim psihijatrima, logopedima, odgajateljima, pedagozima, radnim terapeutima, rehabilitatorima, pedijatrima, te svim zainteresiranim roditeljima, djedovima, bakama i ostalim članovima obitelji djece.

Predavačica je završila edukaciju za psihoterapiju igrom i kreativnom umjetnošću u Velikoj Britaniji i registrirani je psihoterapeut i klinički psiholog s 10 godina iskustva u kliničkom/neposrednom/dijagnostičkom, terapijskom i savjetodavnom radu s djecom i roditeljima.

Cijena

800,00 kn + PDV = 1.000,00 kn

Šifra edukacije:

10640

Možete se prijaviti i telefonski, faksom (01 6313 044; 01 6281 774) ili e-mailom (zagreb@nakladaslap.com).
POLAZNIK za treću i svaku sljedeću edukaciju u istoj godini dobiva popust od 20%!
Sve edukacije su prijavljene Hrvatskoj psihološkoj komori (izjava), a prema potrebi i drugim institucijama.Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više