Edukacija: ADOS-2 – individualna procjena pouzdanosti – napredna edukacija *NOVO* | Naklada Slap

ADOS-2 – individualna procjena pouzdanosti – napredna edukacija *NOVO*

Predavač: dr. sc. Maja Cepanec
dr. sc. Sanja Šimleša
Vrijeme održavanja: Individualna edukacija
Mjesto: Miramarska cesta 105, Zagreb
Cijena: 331,80 €
→ Obavijestite me o sljedećem terminu održavanja
Napredna edukacija za procjenu pouzdanosti kodiranja je individualna edukacija kojom se analiziraju snimke primjene i kodovi koji su u toj primjeni dodijeljeni od strane polaznika edukacije.

Svaki polaznik u sklopu ove edukacije šalje dvije videosnimke primjene ADOS-2 testa. Jedna od njih treba biti snimka primjene Modula za hodančad, Modula 1 ili Modula 2, a druga snimka primjene Modula 3 ili Modula 4. Videosnimke se šalju u redakciju Naklade Slap, odakle se prosljeđuju predavačicama na analizu i kodiranje, te se analizira stupanj slaganja (pouzdanosti).

Povratnu informaciju polaznici dobivaju u roku od 30 dana od primitka snimke.

Potvrdu o postignutoj pouzdanosti kodiranja polaznici dobivaju ako postignu slaganje u kodiranju od 80 ili više posto za obje snimke. Ako za jednu ili obje snimke ne postignu tu razinu pouzdanosti, potrebno je poslati novu snimku i ponoviti postupak.

Postizanje 80%-tne pouzdanosti obvezni je preduvjet uporabe testa ADOS-2 u znanstvene svrhe. No, također je vrlo važno i poželjno da takvu pouzdanost postignu i stručnjaci koji test primjenjuju u kliničkom radu.
Dodatne informacije
Edukacija je namijenjena psiholozima, pedijatrima, psihijatrima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima i svim ostalim klinički orijentiranim stručnjacima koji su završili početnu petodnevnu edukaciju za ADOS-2 test.