Edukacija: Primjena Višefaktorskog upitnika rukovođenja (MLQ) i Bohumskog inventara ličnosti (BIP) u organizacijama | Naklada Slap

Primjena Višefaktorskog upitnika rukovođenja (MLQ) i Bohumskog inventara ličnosti (BIP) u organizacijama

Predavač: dr. sc. Ljerka Hajncl
Monika Končar, prof.
Vrijeme održavanja: 9:00 - 17:00 sati
Mjesto: Miramarska cesta 105, Zagreb
Program: Program
Cijena: 193,75 €
→ Obavijestite me o sljedećem terminu održavanja
Višefaktorski upitnik rukovođenja (MLQ) koristi se prvenstveno na rukovoditeljima, u svrhu proučavanja transformacijskog, transakcijskog i pasivnog/ izbjegavajućeg stila rukovođenja. Prikladan je za korištenje u selekciji, pri promjeni radnog mjesta i unapređenju na poslu, te za individualni, grupni ili organizacijski razvoj i savjetovanje.

Bohumski inventar za opis ličnosti u radnom okruženju (BIP) omogućuje standardizirano zahvaćanje slike koju o sebi ima testirana osoba, s obzirom na relevantne opise dimenzija ličnosti iz njezina profesionalnog života. Vrijednost Bohumskog inventara je u tome što je pri konstrukciji postojala stalna interakcija sa stručnjacima iz područja ljudskih resursa, koji su na temelju svojih iskustava doprinijeli i utjecali na izbor dimenzija u upitniku.

Uspješno se može koristiti ne samo u svrhu selekcije, već i za interne reorganizacije, kao i podloga za pripremu razvoja i treninga zaposlenika.

Oba instrumenta omogućavaju prikupljanje brojnih informacija korisnih u organizacijskom okruženju, kako za izbor kandidata, tako i za procjenu postojećih zaposlenika u svrhu njihova treninga, usavršavanja i postizanja veće radne uspješnosti.
Dodatne informacije
Edukacija je namijenjena psiholozima koji u svome radnom okruženju vrše selekciju i procjenu postojećih zaposlenika.

Napomena: Svi polaznici edukacije mogu se prije održavanja edukacije registrirati na našem portalu za iTestiranje, nakon čega će im biti odobren jedan besplatni kredit za popunjavanje BIP-a, kako bi ga mogli sami ispuniti i isprintati svoje rezultate. Profil s rezultatima polaznici mogu donijeti sa sobom na edukaciju kako bi ga mogli analizirati i prokomentirati.