Edukacija: NEO PI-R i NEO-FFI – njihova korisnost u selekciji i razvoju ljudskih potencijala te u kliničkim procjenama | Naklada Slap

NEO PI-R i NEO-FFI – njihova korisnost u selekciji i razvoju ljudskih potencijala te u kliničkim procjenama

Predavač: Meri Đula Ercegović, prof.
dr. sc. Danijela Žakić Milas
Vrijeme održavanja: 9:00 - 17:00 sati
Mjesto: Miramarska cesta 105, Zagreb
Program: Program
Cijena: 193,75 €
→ Obavijestite me o sljedećem terminu održavanja
Revidirani NEO inventar ličnosti (NEO PI-R) sažeta je mjera pet glavnih dimenzija ili domena ličnosti, te nekih važnijih crta ili faceta koje definiraju svaku domenu. Zajedno, ovih 5 ljestvica domena i 30 ljestvica faceta omogućuju sveobuhvatnu procjenu ličnosti odraslih.

NEO-FFI je verzija NEO PI-R od 60 čestica, u kojem se boduje samo pet domena. NEO-FFI je koristan kada je vrijeme za testiranje ograničeno, a opća informacija o ličnosti dovoljna.

Na edukaciji će biti objašnjena primjena, ocjenjivanje, te interpretacija oba instrumenta, s posebnim naglaskom na korisnost u organizacijskom i kliničkom okruženju.
Dodatne informacije
Edukacija je namijenjena psiholozima.

Napomena: Svi polaznici edukacije mogu se prije održavanja edukacije registrirati na našem portalu za iTestiranje, nakon čega će im biti odobren jedan besplatni kredit za popunjavanje NEO PI-R inventara, kako bi ga mogli sami ispuniti i pogledati interpretativno izvješće za svoje rezultate. Izvještaj s rezultatima polaznici mogu i donijeti sa sobom na edukaciju kako bi ga mogli analizirati i prokomentirati.