Edukacija: BYI-II – Beckovi inventari za ispitivanje depresije, anksioznosti, ljutnje, ometajućeg ponašanja i samopoimanja djece i mladeži | Naklada Slap

BYI-II – Beckovi inventari za ispitivanje depresije, anksioznosti, ljutnje, ometajućeg ponašanja i samopoimanja djece i mladeži

Predavač: Ana Mrčić, prof (OŠ Brezovica)
dr. sc. Lovorka Brajković (KBC Rebro, Zagreb)
Vrijeme održavanja: 9:00 - 17:00 sati
Mjesto: Miramarska cesta 105, Zagreb
Program: Program
Cijena: 193,75 €
→ Obavijestite me o sljedećem terminu održavanja
BYI-II je novi instrument namijenjen za ispitivanje depresije, anksioznosti, ljutnje, ometajućeg ponašanja i samopoimanja djece i mladeži od 7 do 18 godina.

Radi se o skupu od pet inventara namijenjenih ispitivanju osobina djece koje su se pokazale važnima u svakodnevnom funkcioniranju, te prilagodbi školi i obavezama u kasnijem životu.
Svaki inventar sadrži 20 tvrdnji o mislima, osjećajima ili ponašanjima povezanim s emocionalnim i socijalnim oštećenjima djece i adolescenata. Ovisno o svrsi, inventari se mogu primjenjivati samostalno ili u kombinaciji i korisni su u kliničkom, školskom, forenzičkom, rezidencijalnom, bolničkom i ambulantnom okruženju..

Ovaj instrument može biti od pomoći svima koji rade s djecom i kojima je u cilju što bolje ih razumjeti te tako pokušati spriječiti probleme u ponašanju i prilagodbi djece, koji su u današnje vrijeme sve češći i sve intenzivniji.
Na edukaciji polaznici imaju priliku čuti iskustva s primjenom ovog instrumenta u školskom i u kliničkom okruženju, te vidjeti primjere rezultata djece i njihove interpretacije.
Dodatne informacije
BYI-II je kategoriziran kao instrument A/C kategorije.

Edukacija je obavezna za nepsihologe.