iTestiranje | Naklada Slap

iTestiranjeUVJETI I NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje je moguće:

  ·  gotovinom
  ·  pouzećem
  ·  virmanom
  ·  kreditnom karticom
  ·  kreditnom karticom (online)


Način i troškovi dostave
Kredite i pripadajuće šifre za internetsko testiranje korisnik dobiva na uvid i korištenje putem  korisničkih stranica servisa za internetsko testiranje, a krediti i šifre postaju vidljivi i aktivni (iskoristivi) po obavljenoj i evidentiranoj uplati.

Tiskane materijale i pakete šaljemo poštom, a rok isporuke je najkasnije 8 dana od primitka narudžbe.
Za pravne osobe naplaćuju se troškovi slanja (20,00 kn po paketu), a za fizičke osobe troškove slanja plaća Naklada Slap za područje Hrvatske.
U inozemstvo šaljemo pakete dostavnom službom, a troškove slanja snosi kupac.

Reklamacije

Kupac ima pravo reklamacije u roku 8 dana od isporuke robe (vratiti neoštećenu/neiskorištenu robu ili zamijeniti jedan proizvod za drugi).
Naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Informacije za kontakt u slučaju reklamacije:
    NAKLADA SLAP
    Dr.Franje Tuđmana 33, 10450 Jastrebarsko, Hrvatska
    01 6281-774, 6284-001, 6298-046
    e-mail: nslap@nakladaslap.com

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Naklada Slap. d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o naćinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogučnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Naklade Slap d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.