Novosti
Obavijest o radnom vremenu za vrijeme godišnjih odmora

Dragi kolege i suradnici,

za vrijeme trajanja godišnjih odmora, od 17. srpnja do 16. kolovoza, dostupni smo za vaše upite na broj telefona 01/6281-774, 01/6313-044 ili putem maila na nslap@nakladaslap.com, zagreb@nakladaslap.com.

Obradu zahtjeva i slanje narudžbi organizirat ćemo prema dogovoru, u skladu s vašim potrebama.

Vaša Naklada Slap

[objavljeno: 14.7.2017.]NOVA EDUKACIJA ZA MMPI-2-RF!

Dragi kolege i suradnici,

želimo vas obavijestiti da smo u naš program uvrstili novu edukaciju pod nazivom Minnesota multifazični inventar ličnosti-2 – Restrukturirana forma (MMPI-2-RF) s terminom održavanja 27. listopada 2017.

Više informacija o edukaciji pogledajte ovdje.  

Prijaviti se možete putem weba, mailom na zagreb@nakladaslap.com ili pozivom na broj telefona 01/6313 044.

Dobro došli u Centar za edukacije i istraživanja Naklade Slap!

[objavljeno: 2.6.2017.]


NOĆ KNJIGE U NAKLADI SLAP

Dragi prijatelji i suradnici,

želimo vas obavijestiti da u petak 21. travnja, povodom Noći knjige, osobnom kupnjom u našoj poslovnici u Zagrebu, na adresi Miramarska cesta 105, između 8 i 18 sati možete ostvariti popust od 30% na sve naše naslove.
*Popust se ne odnosi na knjige koje su već na akciji niti na Sobottin Atlas anatomije čovjeka.

Dobro došli u Centar za edukacije i istraživanja Naklade Slap :)

[objavljeno: 20.4.2017.]


NAKLADA SLAP U SKLOPU NACIONALNE KAMPANJE ZA OSOBE S TEŠKOĆAMA ČITANJA I DISLEKSIJOM “I JA ŽELIM ČITATI"

Hrvatsko knjižničarsko društvo, Gradska knjižnica Rijeka i Naklada Slap, pozivaju Vas da nam se pridružite u utorak, 7. ožujka 2017. u 11 sati u Dvorani Zajednice Talijana, Rijeka, na predstavljanje dviju knjiga na temu čitanja, ali iz različitih perspektiva, koje će predstaviti autorice:

Maja Kelić: Ovladavanje čitanjem: priručnik za logopede, učitelje i roditelje, u izdanju Naklade Slap i

Sonja Zubović: Nemreš bit pametan: empatija kao nužnost, roman u izdanju Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade.

Željka Miščin, voditeljica Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom “I ja želim čitati!”, predstavit će Kampanju.

S obzirom na to da se Kampanjom želi povezati sve sudionike koji zagovaraju bolje razumijevanje problema osoba s teškoćama čitanja i disleksijom, Naklada Slap prepoznala je mogućnost svog sudjelovanja. Stoga sastručnjacima iz znanstvene zajednice i iz prakse intenzivno radimo na objavi psihodijagnostičkih sredstava namijenjenih logopedima i psiholozima, koja će služiti sustavnom pristupu rješavanju problema poteškoća čitanja i dijagnostici disleksije te tako omogućiti pravovremenu intervenciju.

Neka svatko od nas ima priliku uživati u čitanju.

[objavljeno: 5.3.2017.]


PROGRAM NAKLADE SLAP U SKLOPU 10. TJEDNA PSIHOLOGIJE U HRVATSKOJ

Dragi kolege, suradnici i prijatelji,

u veljači nas očekuje 10. tjedan psihologije u Hrvatskoj, čiji je Naklada Slap glavni sponzor, ali i aktivni sudionik.

Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže:

  1. u Varaždinu, u sklopu Psihošpancira, gdje ćemo 18. veljače promovirati našu novu knjigu prvog imena forenzičke psihijatrije u Hrvatskoj, dr. Miroslava Gorete, „Kontratransfer u forenzičkoj psihijatriji“, „Subjektivni“ kriteriji za objektivne procjene u forenzičkoj dijagnostici i terapiji,

  2. u našem Centru za edukacije i istraživanja u Zagrebu, 22. veljače na predavanju „Što su to psihologijski testovi?“, od 12 do 14 sati, koje će održati prof. dr. sc. Krunoslav Matešić. Predavanje je besplatno, a namijenjeno je svim zainteresiranim građanima.

  3. na Danu otvorenih vrata u Centru za edukacije i istraživanja Naklade Slap, 22. veljače od 8 do 16 sati, kada ćete moći pogledati sve naše knjige, udžbenike i psihologijske testove, a prilikom kupnje knjiga ostvariti popust od 30%.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da se prijavite putem maila zagreb@nakladaslap.com ili na broj telefona 01/6313-044. Prijave primamo do popunjenja mjesta.

Dobro došli na 10. tjedan psihologije u Nakladi Slap :)

[objavljeno: 2.2.2017.]


Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više