iTestiranje | Naklada Slap

iTestiranjeKAKO FUNKCIONIRA?Internetsko testiranje omogućuje klijentima lakše snalaženje u testu, jednostavnije ispunjavanje i korištenje svih prednosti testiranja putem interneta. Pri bilo kakvim nedoumicama ili nesigurnostima, dostupna je brza i jednostavna pomoć klikom na ikonu Pomoć.

Jamstvo valjanosti i upotrebljivosti testa
Samo ovlašteni stručnjaci koji su registrirani u Nakladi Slap mogu pristupiti Internetskom testiranju. Pravila o dostupnosti pojedinih testova možete pogledati ovdje.

Jamstvo zaštićenosti i sigurnosti arhive koju stručnjak stvara
Sustav je osmišljen za pružanje najvećeg jamstva sigurnosti i stavlja na raspolaganje najučinkovitije mjere zaštite. Podaci se arhiviraju, tj. zadržavaju na serveru na kojem se redovito vrši izmjena podataka, a sam pristup preko weba zaštićen je i siguran (SSL certifikat).

Trajnost pohrane podataka
Stupanjem na snagu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), trajnost pohrane podataka o ispitanicima u sustavu iTestiranje ograničena je na 6 mjeseci. Za podatke unesene prije 25.5.2018., rok počinje teći s 25.5.2018. Nakon isteka roka od 6 mjeseci, podaci se trajno brišu iz sustava. Korisnik je u mogućti izbrisati podatke na zahtjev i prije isteka zadanog roka.

Ekonomičnost i jednostavnost kupnje
Krediti za internetsko testiranje kupuju se nakon registracije korisnika i to prema potrebama korisnika. Krediti se mogu naručiti telefonom, faksom ili e-mailom. Nakon narudžbe krediti se plaćaju virmanom, gotovinom, čekovima ili kreditnom karticom putem interneta. Pri sljedećim kupnjama dovoljno je na Korisničkim stranicama sustava iTestiranje kliknuti ikonu Naruči novi set kredita. Različiti testovi imaju različite cijene za bodovanje i generiranje izvještaja. Za pregled cjenika Internetskog testiranja kliknite ovdje.

Sigurno plaćanje pomoću kreditne kartice
Sklopljenim ugovorom s operaterom T-Com i kartičnim kućama PBZ Card i Diners našim kupcima jamčimo potpunu sigurnost i zaštitu pri plaćanju putem interneta korištenjem PayWay i T-Com sustava online plaćanja. Prijenos podataka između korisnikova računala i našeg servera te korisnikova računala i T-Com sustava za procesiranje kartičnog plaćanja maksimalno je zaštićen SSL certifikatom, čime je onemogućena zlouporaba osjetljivih podataka o kreditnoj kartici i novčanoj transakciji.

Bodovanje i generiranje izvještaja
Nakon odabira potrebnih informacija o načinu bodovanja rezultata (na primjer, odabir seta normi), postupak je brz i jednostavan. Odmah se kao rezultat dobiva izvještaj u HTML i PDF formatu, koji se može ispisati.

Tehnički uvjeti za korištenje iTestiranja
Internet veza: modem 56k ili više
preglednik Internet Explorer 6.x, Netscape 7.x, Firefox 1.5 ili više
program za čitanje PDF formata, kompatibilan s programom Adobe Acrobar Reader 5.0
minimalna rezolucija ekrana 800x600 pixela.